Video Brochure

Video Brochure met hoogwaardige beeldscherm

Een beeldzegt meer dan duizend woorden!

Een beeld zegt meer dan duizend woorden!

Maak impact op de ontvanger met de Video Brochure


De Video Brochure is een combinatie van een bedrukte kaart en een hoogwaardige beeldscherm. Uw reclameboodschap wordt automatisch gestart, wanneer u de Video Brochure opent. Zo heeft uw boodschap extra impact en een hoge attentiewaarde bij de ontvanger.

Video Brochures zijn zeer effectief, responsief en interactief. Communiceer uw boodschap met verbluffende afbeeldingen en informatieve audio - zelfs met instelbare volumeniveaus. Breng meerdere producten of aanbevolen eigenschappen onder de aandacht in één Video Brochure. Kies een kleiner scherm voor een energieke en impactvolle boodschap - maak een draagbaar pakket met een vuistslag. 

Lees verder om functies en voorbeelden van onze brochures te zien.

 

Rituals_VideoBrochure

Eigenschappen

Formaten

Standaard in A6, A5 en A4 formaat. Wij kunnen nagenoeg in elk gewenste formaat produceren. Een scale aan mogelijkheden. U kunt kiezen uit vele mogelijkheden, waaronder de uiteindelijke grootte, geheugen, schermgrootte en meer.

Hard of zachte kaft

We bieden zowel hard als zachte kaft aan. Hardcover is duurzamer omdat het een betere papierkwaliteit gebruikt. Een geweldige manier om een ​​1e klas videomarketingproduct nog indrukwekkender te maken.

Bedrukkingen

Al onze video brochures zijn inclusief full color bedrukking met keuze uit glanzend of mat laminaat. Extra mogelijkheid is onder meer spot-UV, folie, PMS-kleuren, reliëfdruk en meer.

Schermgrootte

Al onze schermen zijn HD/IPS en verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van 4.3” tot 10.1”. Hoewel we niet hebben vastgesteld dat de grootte van invloed is op het rendement, is het belangrijkste dat het in verhouding ideaal uitziet.

Knoppen

Knoppen kunnen verschillende functies activeren. De meest voorkomende zijn: afspelen/pauzeren, vooruitspoelen, terugspoelen, volume omhoog, volume omlaag of voor meerdere video's.

Video's

We laden video-inhoud zonder extra kosten tijdens de productie. Er kunnen zoveel bestanden worden opgenomen als de capaciteit toelaat en onze uploadfunctie stelt onze klanten in staat om de mp4- of mov-bestanden op elk moment te wijzigen.

Batterijen

Gebruikt u uw HD/IPS brochure vaak dat de batterij leeg raakt? Geen probleem. De lithiumbatterijen zijn oplaadbaar met de meegeleverde USB kabel. Sluit ze gewoon aan en binnen 10-20 minuten zijn ze weer vol!

Geheugen

Standaard voorzien van 128MB intern geheugen in de brochure. (werkelijk bruikbaar geheugen is 100MB) Heeft u meer nodig geheugen nodig? 256MB, 512MB, 1GB en andere formaten zijn ook leverbaar.

NFC Technologie

In een wereld die nu mobieler dan ooit is, is de mogelijkheid om mobiele engagementen te stimuleren. Voeg NFC technologie in de Video Brochure en haal meer uit reclame campagne. Ook benieuwd naar de mogelijkheden?  Lees meer >>

In 't kort de belangrijkste kenmerken!


Video Brochure
Schermgrootte_Video_Brochure

Beeldschermen

Al onze schermen zijn meestal in HD/IPS en variërend van 4.5” tot 10.1”. Hoewel we niet hebben vastgesteld dat de grootte van invloed is op het rendement, is het belangrijkste dat het in verhouding ideaal uitziet.

Inch
Grootte Resolutie
4.5" IPS 97 x 54 mm 800 x 480 px
5" IPS 108 x 60 mm 854 x 480 px
7" HD/IPS 152 x 85 mm 1024 x 600 px
10" HD/IPS 217 x 120 mm 1280 x 800 px


Met hoge resolutie van de HD beeldscherm, heeft u heldere en scherpe beeldweergave dan de standaard beeldscherm.

IPS-beeldschermen
IPS technologie zorgt voor een hogere helderheid, beter contrast, hogere resolutie en inkijkhoek van 178 graden.

Geschikt voor:

- Medische informatie
- Publiek relaties
- Doelgroep marketing
- Markting communicatie
- Merkidentificatie
- Evenementen en tentoonstellingen
- Aankondigingen
- Persoonlijk uitnodiging
- Verkoop hulpmiddelen
- Productie informatie 
- Luxe visitiekaartjes
- Direct mailing

Depo Video Brochure

Een klein greep uit onze projecten

Aanvraag Video Brochures

Artikel
Artikel
Aantal
Artikel
Bedrukking
Bedrukking
Invalid Input
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in
Vul uw telefoonnummer in
Opmerkingen
Invalid Input
Invalid Input

Contact

  Lage Ham 190

  5102 AE Dongen

  +31 (0)162 - 317 112
  info@pro-creative.nl


 

Nieuwsbrieven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer één van onze leuke aanbiedingen of updates.

 

© Copyright ProCreative 2023